Verbinding door techniek

Verbinden zit in ons bloed, al drie generaties lang verbinden we mens en techniek. Dat doen we als een team want samen kom je verder. We hebben twee voeten op de grond en werken aan de hoogst haalbare kwaliteit. We gaan pas weg, als de klus helemaal geklaard is. We doen wat moet en waar nodig nog meer. Aan het eind van de dag gaat iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Samen hebben we het voor elkaar. Jong, oud, ervaren of groen, op kantoor of onderweg; bij IP werkt iedereen aan een veilige en goed functionerende werk- en woonomgeving. We zien werk liggen en pakken het op, we gaan geen uitdaging uit de weg. We combineren verschillende technische disciplines en de wil om hard te werken. Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw installaties.

Bij IP Groep ontwerpen, installeren en controleren we complete elektrotechnische installaties.

Binnen de beveiligings-, elektro- en communicatietechniek is IP Groep de technische totaalpartner voor de zakelijke markt. Wij denken met u mee én voor u door. Zo komen we samen tot de best mogelijke oplossing. Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?

Onze kernwaarden

Gedreven

Wij gaan verder waar anderen ophouden.

Verbindend

Succesvol partnerschap draait om vertrouwen en vakmanschap.

Prestatiegericht

Wij gaan voor het resultaat en leggen de lat hoog.

Daadkrachtig

Wij nemen verantwoordelijkheid en doen wat nodig is.

Slim

Wij denken out of the box en zijn vindingrijk en oplossingsgericht.

Onze werkwijze

Hoe wij al sinds jaar en dag te werk gaan

Wat uw vraag ook is, bij IP Groep krijgt u een vast team toegewezen waardoor u altijd in contact staat met dezelfde mensen. Het team bestaat uit een projectleider, accountmanager en hoofdmonteur. Voor elk traject  maken we een plan op maat, passend is bij uw bedrijf en wensen.

1. Behoefte inventarisatie & advies

De eerste stap is altijd een inventarisatie van uw behoeften. We bespreken de uitdaging en natuurlijk ook de mogelijke oplossingen. Hierbij houden we niet alleen rekening met efficiëntie maar ook met de toekomst. Zo denken we bijvoorbeeld na over mogelijk intensiever of breder gebruik van uw oplossingen. Uit de inventarisatie volgt een advies op maat.

2. Projectplanning & begroting

Het projectplan bestaat uit meerdere onderdelen. Onder andere de planbeschrijving en projectvoorwaarden. Daarnaast nemen we ook grafische weergaven op. Natuurlijk bevat het projectplan ook de planning van activiteiten, een tijdsplanning, projectbudget en de benodigde mensen en middelen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

3. Uitvoering & onderhoud

Nu wordt het echt leuk. Aan de hand van de projectplanning gaan onze ervaren, gespecialiseerde monteurs voor u aan de slag. Dat doen we natuurlijk volgens de geldende regels en met zo min mogelijk overlast. Ook na de installatie kunt u op ons rekenen voor service en onderhoud. Zo heeft u extra zekerheid over de veiligheid en kwaliteit van de systemen.