Verbinding door techniek

IP Groep verbindt al drie generaties de mens met techniek op innovatieve wijze. IP Groep is de adviserende partner met een oplossingsgericht en daadkrachtig karakter die uw technische problemen en vragen oplost.

“IP Groep heeft de expertise die u zoekt en biedt slimme oplossingen om in uw behoefte te voorzien.”

Door altijd in te spelen op trends en de nieuwste ontwikkelingen streven wij ernaar om uw innovatieve en vooruitstrevende partner te zijn. Binnen de beveiligings-, elektro- en communicatietechniek is IP Groep uw technische totaalpartner voor de zakelijke markt. Op een transparante manier ronden wij uw project af.

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden? Neem contact met ons op!

Onze merkwaarden

Gedreven

Wij gaan verder waar anderen ophouden.

Verbindend

Succesvol partnerschap draait om vertrouwen en vakmanschap.

Prestatiegericht

Wij gaan voor het resultaat en leggen de lat hoog.

Daadkrachtig

Wij nemen verantwoordelijkheid en doen wat nodig is.

Slim

Wij denken out of the box en zijn vindingrijk en oplossingsgericht.

Goed projectmanagement is het halve werk

Hoe wij al sinds jaar en dag te werk gaan

U krijgt een vast team toegewezen waardoor u altijd in contact staat met dezelfde mensen. Het team bestaat uit een projectleider, accountmanager en hoofdmonteur. Voor elk traject werken wij vanuit bepaalde stappen. Vanuit deze stappen maken wij een plan op maat wat passend is bij uw behoeften en wensen.

1. Behoefte inventarisatie

Vanuit onze expertise geven wij u een advies waarbij rekening wordt gehouden met uw behoeften, maar ook met efficiëntie en bereikbaarheid. Tevens kijken wij ook naar de toekomst, er wordt rekening gehouden met een eventuele toename van intensiever of breder gebruik. Daarnaast kijken wij ook hoe u eventueel op kosten kunt besparen.

2. Projectplanning & begroting

Wij zetten het advies om in een helder plan. Het projectplan bestaat uit meerdere onderdelen, bestaande uit onder andere de planbeschrijving en projectvoorwaarden. Daarnaast worden er ook grafische weergaven opgenomen, bestaande uit: de planning van activiteiten, tijdsplanning, projectbudget en de benodigde mensen en middelen.

3. Uitvoering & onderhoud

De projectplanning draagt zorg voor een prettige realisatie door onze gespecialiseerde monteurs. Na de realisatie onderhouden wij ook de geïnstalleerde systemen. Deze inspecties geven zekerheid over de veiligheid en kwaliteit van de systemen.