Zorglocatie De Statenhof in Leiden

Zorglocatie De Statenhof in Leiden 590 331 IP Groep

Zorglocatie De Statenhof in Leiden

In het 2de kwartaal van 2019 hebben wij de vraag gekregen om meerdere van onze disciplines in te zetten bij een nieuw project bij De Statenhof in Leiden.

De Statenhof in Leiden is een zorglocatie waarbij ouderen kunnen wonen of tijdelijk kunnen verblijven bij revalidatie. Er zijn meerdere gebouwen en wij hebben één van de vleugels mogen voorzien van meerdere installaties. Deze vleugel was casco opgeleverd en wij hebben daar in samenspraak met de exploitant een ontwerp voor de elektrotechnische installatie op mogen maken. Daar is een definitief ontwerp uitgekomen welke wij hebben mogen realiseren.

Het gebouw bestaat uit 4 verdiepingen met in totaal 29 woon-units met een woon-slaapkamer en badkamer. Op alle verdiepingen hebben wij de verlichting installatie, data installatie en stroomvoorzieningen mogen verzorgen. Zonwering d.m.v. screens die met een regeling op het dak worden aangestuurd bij regen, wind en zon en een brandmeldinstallatie met rookmelders, vrijloopdrangers en een pager systeem.

Dit project is uitgevoerd met een bouwteam wat voor een goede samenwerking zorgde tussen de aannemer Vink Bouw en W-installateur Radiair. Met deze bedrijven hebben wij dit project tot een mooi eindresultaat kunnen brengen.

Installatie zorglocatie De Statenhof in Leiden
Installatie Zorglocatie De Statenhof in Leiden