Premium auto’s, premium beveiliging

Premium auto’s, premium beveiliging 2560 1440 IP Groep

Premium auto’s, premium beveiliging

Al tien jaar steken monteurs van IP Groep af en toe met het pontje de Lek over om in Groot-Ammers bij MAK Auto & Techniek aan het werk te gaan. Voor Chris de Vos, mede-eigenaar van MAK Auto & Techniek, maken de kwaliteit en de warme manier van zakendoen het verschil. “Ik ken de mensen van IP Groep al heel wat jaar, dat maakt de samenwerking extra prettig. Zakelijk, professioneel en toch heel persoonlijk”. 

De familiebedrijven aan weerskanten van de Lek passen goed bij elkaar. Beide bedrijven gaan altijd voor de beste oplossing, persoonlijke aandacht en zetten klantbeleving en kwaliteit voorop. “Om die reden zijn we ook voor onze beveiliging bij IP Groep terecht gekomen”  vertelt Chris. 

Inbraaksignaleringssysteem
IP Groep heeft op beide locaties van het premium autobedrijf inbraaksignaleringssystemen geïnstalleerd. Zo zijn de locaties bijvoorbeeld voorzien van verschillende detectiecomponenten. Het op een juiste manier beveiligen van het pand zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid teniet te doen was een mooie uitdaging voor werkvoorbereider Maarten in ‘t Veld. “We willen altijd de beste beveiligingssystemen installeren, en daar komt veel meer bij kijken dan wat camera’s ophangen of detectiecomponenten plaatsen. Je moet ook aan gebruiksvriendelijkheid en bruikbaarheid denken.” vertelt hij.

Gecertificeerd systeem
Op de tweede locatie in Groot-Ammers, waar auto’s gestald staan, gefotografeerd worden voor de website en showroom- en verkoopklaar gemaakt worden, is het beveiligingssysteem onlangs door Maarten gecertificeerd. Maarten werkt al jaren bij IP Groep en is speciaal opgeleid om inbraaksignaleringssystemen te kunnen en mogen certificeren (TBV). Hij legt uit: “Het systeem op deze locatie voldoet aan de zogenaamde BORG-E criteria voor alarminstallaties”. Concreet betekent dit, dat aan de hand van een intake document, een beveiligingsplan geschreven is. Vanuit dat plan is vervolgens een projectietekening gemaakt waarna het beveiligingssysteem geïnstalleerd is. Maarten: “Na installatie en oplevering van het systeem heb ik het systeem gekeurd en hebben Chris en Bas een certificaat ontvangen”.  In dat certificaat zijn de uitgevoerde beveiligingsmaatregelen precies vastgelegd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan hebben zowel MAK Auto & Techniek, IP Groep en de verzekeraar daar baat bij.

Premium auto’s, premium beveiliging
Goede beveiliging is voor MAK Auto & Techniek van groot belang. “We hebben tenslotte altijd aantrekkelijke auto’s staan” zegt Chris “Daarom hebben we ook voor een samenwerking met IP Groep gekozen. Nu weten we zeker dat niet alleen onze auto’s, onze service en dienstverlening premium zijn maar ook onze beveiliging van het hoogste niveau is.”.