Inbraakbeveiliging

U ontdekt pas hoe belangrijk uw bedrijfsinformatie en uw productiemiddelen zijn als het te laat is…

Voorkom herstel

Uw bedrijf kan simpelweg niet functioneren zonder de aanwezigheid van specifieke productiemiddelen en contractgegevens. Daar bent u zich vaak niet van bewust, totdat u geconfronteerd wordt met een inbraak. Ook al heeft u back-ups gemaakt en lijkt er niet veel aan de hand: de tijd van herstel kan toch onherstelbare schade veroorzaken.

Inbraak leidt in Nederland tot schade van miljarden euro’s en de verzekering dekt meestal niet alles. Met het sluiten van ramen en deuren zet u een eerste stap in de beveiliging. Onze experts adviseren en begeleiden u graag om het veilige gevoel verder te realiseren.

Van het opstellen van een beveiligingsplan tot aan het verkrijgen van het Borgcertificaat en vanaf de installatie tot en met het onderhoud van de inbraakbeveiliging.

Om uw bedrijfspand goed te kunnen beveiligen kruipen wij tijdelijk in de huid van de inbreker. Dat werkt heel simpel: met veertig jaar ervaring in bedrijfsinbraken weten we precies hoe een inbreker denkt en handelt.  En die kennis blijft dagelijks groeien. Dat maakt het voor ons eenvoudig om ons in de inbreker te verplaatsen. Het resultaat? Een sterk beveiligd bedrijfspand waar een inbreker het liefst zo snel mogelijk aan voorbijloopt.

Meer informatie over inbraakbeveiliging?

Uw pand veilig maken

Wij kunnen uw pand op twee manieren veiliger maken:

  1. De aanleg van een alarmsysteem, wat risico’s aanzienlijk beperkt. De zichtbaarheid van het systeem schrikt inbrekers af. Wanneer er toch een inbraakpoging wordt gedaan, schakelt het alarmsysteem direct in.
  2. Het treffen van bouwkundige en organisatorische maatregelen. Hiervoor werken wij nauw samen met gespecialiseerde bedrijven voor onder meer hang- en sluitwerk en hekwerken.

Een combinatie hiervan is ook mogelijk.

Onze inbraakinstallaties zijn gecertificeerd volgens de strenge BORG eisen van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid (CCV) en getoetst door het Kiwa. Bent u toe aan een inbraakbeveiliging? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste installatie!

Geïnformeerd worden over inbraakbeveiliging?

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?