Inbraakbeveiliging

U ontdekt pas hoe belangrijk uw bedrijfsinformatie en uw productiemiddelen zijn als het te laat is. Bij IP Groep helpen we u daarom graag uw bedrijfspand zo goed mogelijk te beveiligen. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Voorkom kosten

Uw bedrijf kan simpelweg niet functioneren zonder de aanwezigheid van specifieke productiemiddelen en contractgegevens. Daar bent u zich vaak niet van bewust, totdat u geconfronteerd wordt met een inbraak. Ook al heeft u back-ups gemaakt en lijkt er niet veel aan de hand: een inbraak kan onherstelbare schade veroorzaken.

Inbraak leidt in Nederland tot schade van miljarden euro’s en de verzekering dekt meestal niet alles. Met het sluiten van ramen en deuren zet u een eerste stap in de beveiliging. Onze experts adviseren en begeleiden u graag om het veilige gevoel verder te realiseren.

Van het opstellen van een beveiligingsplan tot aan het verkrijgen van het Borgcertificaat en vanaf de installatie tot en met het onderhoud van de inbraakbeveiliging.

Om uw bedrijfspand goed te kunnen beveiligen kruipen wij tijdelijk in de huid van de inbreker. Dat werkt heel simpel: met ruim veertig jaar ervaring in het voorkomen van bedrijfsinbraken weten we precies hoe een inbreker denkt en handelt. En die kennis blijft dagelijks groeien. Het resultaat? Een sterk beveiligd bedrijfspand waar een inbreker het liefst zo snel mogelijk aan voorbij loopt.

Uw pand veilig maken

Wij kunnen uw pand op verschillende manieren veiliger maken:

  1. De aanleg van een alarmsysteem, wat risico’s aanzienlijk beperkt. De zichtbaarheid van het systeem schrikt inbrekers af. Wanneer er toch een inbraakpoging wordt gedaan, schakelt het alarmsysteem direct in.
  2. Het aanleggen van een inbraaksignaleringssysteem. Bewegingsmelders in het pand en magneetcontacten op de buitendeuren worden aangesloten op de centrale van het inbraaksignaleringssysteem met eventueel een directe doormelding naar een meldkamer.
  3. Het treffen van bouwkundige en organisatorische maatregelen. Hiervoor werken wij nauw samen met gespecialiseerde bedrijven voor onder meer hang- en sluitwerk en hekwerken.

Een combinatie hiervan is ook mogelijk.

Onze inbraakinstallaties zijn gecertificeerd volgens de strenge BORG eisen van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid (CCV) en getoetst door het Kiwa.

Bent u op zoek naar de beste inbraakbeveiliging? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste installatie!

Meer informatie over inbraakbeveiliging?