Audiovisueel

U wilt toch ook van genieten de beste beeld en geluidskwaliteit, tegen de laagste maandlasten? IP Groep is uw partner voor al uw audiovisuele oplossingen. Denk aan narrowcasting, digitale televisie en meer. Scroll naar beneden om alle oplossingen te ontdekken.

Audiovisuele oplossingen

Narrowcasting
Door middel van narrowcasting kunnen wij ervoor zorgen dat uw doelgroep de juiste informatie op het juiste moment ontvangt. Narrowcasting is dé manier om via moderne beeldschermen uw doelgroep te benaderen. In tegenstelling tot broadcasting is narrowcasting gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats.

JIP TV
Jouw IP TV (JIP TV) is digitale televisie. JipTV  is  er voor bewoners van woongelegenheden, zoals bewoners van zorginstellingen, asielzoekerscentra en vastgoed voor studenten. Met JipTV haalt u betrouwbare televisie, internet en telefonie in huis. Elk pakket wordt specifiek voor de doelgroep en in overleg samengesteld.

Standaard biedt JipTV een aanbod van publieke en commerciële zenders in HD-kwaliteit, een eigen in-huis-kanaal en regionale zenders. Bewoners kunnen dit aanvullen met optionele pakketten zoals Film1, Ziggo Sport en/of Fox Sport.

Voordelen van JipTV ten opzichte van traditionele aanbieders zijn:

  • Korte communicatielijnen.
  • Eigen in-huis-informatie-kanaal op elke TV.
  • Toekomstbestendig.
  • Realiseerbaar zonder investering.

Benieuwd welke audiovisuele oplossingen wij u kunnen bieden?