Audiovisueel

Wilt u kunnen genieten van de beste beeld en geluidskwaliteit, het grootste zenderaanbod en de laagste maandlasten? Dan is tv kijken via de satelliet wellicht de juiste keuze voor u.

Oneindige mogelijkheden

Bij digitale televisie via de satelliet wordt het televisiesignaal door een satelliet verzonden en opgevangen door een schotelset. Deze schotel stuurt het signaal door naar de decoder die het signaal weer omzet in een signaal waar de televisie mee overweg kan.

Het grote voordeel van digitale televisie via de satelliet is het zeer grote zenderaanbod, er worden zeer veel satellieten gebruikt voor televisie-uitzendingen en zolang de schotel in de goede richting staat en u over de juiste apparatuur en abonnementen beschikt zijn de mogelijkheden oneindig.

Meer informatie over audiovisuele oplossingen?

Audiovisuele oplossingen

Narrowcasting

Door middel van narrowcasting kunnen wij ervoor zorgen dat uw doelgroep de juiste informatie op het juiste moment ontvangt. Narrowcasting is dé manier om via moderne beeldschermen uw doelgroep te benaderen. In tegenstelling tot broadcasting is narrowcasting gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats.

JIP TV

Jouw IP TV (JIP TV) is digitale televisie. Met JipTV leveren wij televisie, internet en telefonie voor bewoners van woongelegenheden voor een specifieke doelgroep, zoals bewoners van zorginstellingen, asielzoekerscentra en vastgoed voor studenten. Wij kunnen een aanbod op gebied van Triple Play (televisie, internet en telefonie) verzorgen dat specifiek voor de doelgroep en in overleg samengesteld kan worden.

Voordelen hiervan ten opzichte van traditionele aanbieders zijn:

  • Wij hebben ervaring in de zorg met aanvullende diensten als zorgalarmering, ICT (met Wifi) en communicatie.
  • Korte communicatielijnen.
  • Lage maandelijkse kosten vanwege onze aanpak.
  • Realiseerbaar zonder investering.

Wilt u meer informatie over oplossingen binnen uw bedrijf?

Benieuwd welke audiovisuele oplossingen wij u kunnen bieden?