(Data)netwerken

Een goed uitgedachte communicatie-infrastructuur is onmisbaar voor elk modern bedrijf.

Altijd een goed werkend telefoon- en datasysteem

Een goed uitgedachte communicatie-infrastructuur is onmisbaar voor elk modern bedrijf. Om snel en efficiënt zaken te doen moet u beschikken over een goed werkend telefoon- en datasysteem. U wilt namelijk telefoneren, e-mailen, internetten en makkelijk computerbestanden met uw collega’s uitwisselen. Dat kan!

Zoekt u een deskundig installatiebedrijf die grote of kleine datanetwerken en glasvezelverbindingen kunnen aanleggen? Wij verzorgen uw netwerk door toepassing van producten volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van data communicatie. Zowel bekabelde als draadloze netwerken of een combinatie van beide. Zo flexibel en veelzijdig als u het maar wilt of nodig heeft.

Meer informatie over (data)netwerken?

Het beste netwerk voor uw bedrijf

Een moderne organisatie kan niet zonder een solide en betrouwbaar telefoon- en datanetwerk. IP Groep brengt grondig in kaart welk netwerk het beste bij u past en levert en installeert moderne en betrouwbare netwerken voor al uw dataverkeer. Van ontwerp tot en met levering, aansluiting en het doormeten van het gewenste systeem.

Wij zijn gespecialiseerd in passieve netwerkapparatuur uitgevoerd in universele bedradingssystemen als koper en glasvezelbekabeling en patchkasten maar ook in actieve netwerkapparatuur zoals routers en switches en draadloze apparatuur.

Wilt u meer informatie over een passend (data) netwerk?

Altijd een passende oplossing

Bij de aanleg van datanetwerken werken onze monteurs alleen met kwaliteitscomponenten en -bekabeling, zodat u verzekerd bent van een goed werkend netwerk. Na de aanleg meten we alle aansluitingen van uw  netwerk. Indien gewenst leveren we uw netwerk gecertificeerd op. Voor deze certificatie gebruiken wij onze eigen meetapparatuur, dat is bijzonder, want lang niet elke organisatie beschikt over deze meetapparatuur.

Wij bieden complete pakketten op het gebied van CAI, data, telefonie, PGSM en VoIP.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Benieuwd welke audiovisuele oplossingen wij u kunnen bieden?