(Data)netwerken

Het datanetwerk is het hart van uw bedrijf. Of u nu een kantoor heeft, een winkel of een fabriek, als uw datanetwerk uitvalt zijn de gevolgen vaak niet te overzien.
Daarom wilt u voor al uw communicatietechniek samenwerken met een betrouwbare, ervaren partner. Een partner niet alleen een veilig en stabiel netwerk aan kan leggen, maar ook de juiste communicatietechnieken kent en installeert.

Het beste netwerk voor uw bedrijf

Een goed functionerend datanetwerk is onmisbaar voor uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat uw datanetwerk op de juiste manier wordt aangelegd. Op die manier kunt u storingen voorkomen en weet u zeker dat het netwerk voldoet aan uw wensen.

Bij IP Groep brengen we daarom eerst in kaart welke oplossing het beste bij uw organisatie en wensen past. Passieve of toch actieve netwerkapparatuur? Kabels of draadloos? Wij adviseren u graag.

Na de ontwerpfase, volgt de levering, aanleg en aansluiting van uw betrouwbare datanetwerk.

Bij de aanleg van uw datanetwerk werken onze ervaren monteurs met kwaliteitscomponenten en -bekabeling. Zo bent u verzekerd van een goed werkend netwerk. Na de aanleg meten we alle aansluitingen van uw netwerk. En heeft u onverhoopt toch last van een storing? Dan staat onze storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar.

Gecertificeerd netwerk

Indien gewenst leveren we uw datanetwerk gecertificeerd op. Daarmee toont u aan dat het netwerk functioneert volgens internationale standaarden. De eindrapportage dient als bewijs van een goed geïnstalleerd netwerk.

Altijd een passende oplossing

Of u nu op zoek bent naar een oplossing op het gebied van CAI, data, telefonie, PGSM of VoIP. Bij IP Groep bent u aan het juiste adres.

Dankzij onze jarenlange ervaring in communicatietechniek hebben we voor elke situatie een gepaste oplossing. Van advies tot installatie, wij nemen alle zorgen rondom uw datanetwerk uit handen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?