Domotica

Domotica biedt veel voordelen voor uw bedrijf. Het vergroot gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid. Groot of klein, domotica is voor elk bedrijf geschikt, ook voor dat van u. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Voor elk bedrijf

Domotica kan ik elk bedrijf van pas komen. Of uw bedrijfsruimte nu groot of klein is, u kunt veel baat hebben bij slimme apparaten en installaties. En het toepassen van domotica in uw bedrijf zorgt ook voor verduurzaming.

Zo kunt u bijvoorbeeld op afstand verlichting aan- en uitzetten, bespaart u kosten doordat het licht automatisch uitgaat nadat de laatste persoon de ruimte verlaten heeft en kunt u zelfs de temperatuur automatisch inregelen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij IP Groep brengen we eerst in kaart welke oplossing het beste bij uw organisatie en wensen past. Gaat u voor automatische en op afstand bedienbare verlichting, temperatuurregeling, zonnewering of een combinatie van domotica-oplossingen? Wat u ook kiest, bij IP Groep ontzorgen we u vanaf de ontwerpfase tot aan de aanleg én daarna. Want mocht er onverhoopt een storing in uw domotica optreden, dan staat onze storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar.

Wilt u meer informatie over domotica?