Beveiligingstechniek

Ongewenst bezoek, vandalisme en inbraak: stuk voor stuk vervelende, tijdrovende incidenten die vaak ook flinke gevolgschade met zich meebrengen. Met de juiste beveiligingstechniek kunt u deze incidenten voorkomen. Bij IP Groep adviseren, installeren en controleren we daarom complete beveiligingsoplossingen.

Altijd een oplossing

Installatie, service en onderhoud van uw inbraaksignaleringssystemen of brandmeld- en ontruimingsinstallaties zijn bij IP Groep in goede handen. We adviseren, installeren en controleren complete beveiligingsoplossingen.

Dat doen we met een team van ervaren project managers en technici. Hoe we dat doen? Allereerst stellen we een beveiligingsplan voor u op. Vervolgens installeren onze bekwame monteurs de systemen. Ook na de installatie kunt u op ons rekenen voor service en onderhoud. 

Bij IP Groep bent u verzekerd van hoogwaardige, efficiënte oplossingen. En treedt er onverhoopt een storing op? Dan staat onze storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar.

Voor elke situatie bestaat een passende oplossing, dus ook voor uw beveiligingsvraag. Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?