Toegangscontrole

Met een toegangscontrole systeem weet u altijd wie er wel en geen toegang hebben tot uw bedrijf!

Altijd weten wie er toegang heeft tot uw kantoor

U wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw organisatie, dat vertrouwelijke afdelingen binnen uw organisatie niet voor iedereen toegankelijk zijn en/of u wilt de toegangsgegevens verzamelen en analyseren? Of uw bedrijf nu één ingang of meerdere ingangen heeft, de beveiligingssystemen voor toegangscontrole zijn schaalbaar en kunnen wij voor u aanpassen aan uw bedrijfs- en veiligheidsbehoeften.

Tegenwoordig gaat de techniek veel verder dan pasjes en tourniquets. Het draait niet alleen meer om elektronische alternatieven voor de aloude sleutel, het gaat nu veel meer om de autorisatie van personen.

Meer informatie over toegangscontrole?

Thuis in alle bedrijfssituaties

IP Groep inventariseert en geeft u een maatwerkadvies dat past bij uw bedrijfssituatie en de reeds aanwezige beveiligingsmaatregelen. Bovendien implementeren wij toegangscontrolesystemen met respect voor de cultuur en de gastvrijheid van uw bedrijf. Wij hebben een breed assortiment aan toegangscontrole systemen voor verschillende doeleinden.

De toegangscontrolesystemen kunnen flexibel aangepast worden aan de behoefte en toekomstige groei van uw organisatie! Wijzigingen kunt u gemakkelijk doorvoeren, zodat iedere medewerker altijd toegang heeft tot de afdelingen waarvoor hij toegang mag hebben.

Wilt u meer informatie ontvangen over toegangscontrole?

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?