Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem van IP Groep regelt u eenvoudig en snel wie er toegang heeft tot uw gebouw, parkeergarage of verdieping. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Toegangscontrole op maat

Met één pas zowel het gebouw, de fietsenstalling als de parkeergarage openen. Per niveau bepalen wie, wanneer het gebouw mag betreden. Een ingang met gezichtsherkenning openen. Met de toegangscontrolesystemen van IP Groep kan het allemaal.  Zo bent u van alle gemakken en controle voorzien.

Of u nu wilt voorkomen dat onbevoegden zich toegang verschaffen tot uw organisatie, ervoor wilt zorgen dat bepaalde afdelingen binnen uw organisatie niet voor iedereen toegankelijk zijn of toegangsgegevens wilt analyseren. Bij IP Groep vindt u een passende oplossing. Al onze toegangscontrolesystemen zijn schaalbaar en aan te passen aan uw bedrijfs- en veiligheidsbehoeftes.

Meer informatie over toegangscontrole?

Thuis in alle bedrijfssituaties

IP Groep inventariseert uw behoeften en geeft een advies dat past bij uw bedrijfssituatie en de reeds aanwezige beveiligingsmaatregelen. Bovendien implementeren wij toegangscontrolesystemen met respect voor de cultuur en de gastvrijheid van uw bedrijf. Wij hebben een breed assortiment aan toegangscontrolesystemen beschikbaar voor verschillende doeleinden.

Deze toegangscontrolesystemen zijn flexibel en aan te passen aan de behoeftes of toekomstige groei van uw organisatie. Wijzigingen in het toegangsbeleid kunt u gemakkelijk doorvoeren, zodat de toegangsrechten altijd, voor iedereen up-to-date zijn.

Benieuwd welk toegangscontrolesysteem bij uw organisatie past?

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?