Camerasystemen

Met een professioneel camerabewaking systeem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken.

Altijd een extra paar ogen

U wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewaking systeem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken. Gemakkelijk voor veel situaties op het werk. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

Camerabewaking maakt veel mogelijk:

  • overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen;
  • opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis;
  • klanten tellen.

De mogelijkheden van camerabewaking bij IP Groep zijn bijna eindeloos!

Meer informatie over camerasystemen?

Camera’s

CCTV-camera’s

CCTV-camera’s bevinden zich in een gesloten circuit. Dit houdt in dat de beelden die opgenomen worden door deze camera’s niet door andere systemen of personen kunnen worden bekeken dan de systemen die aangesloten zijn aan het gesloten circuit. De beelden kunnen indien nodig wel als bewijsmateriaal dienen voor het geval er misdrijven mee aangetoond kunnen worden. Het Openbaar Ministerie en de politie kunnen dus belang hebben bij de beelden die zijn opgenomen door bewakingscamera’s. Daarom is het belangrijk dat de beelden van de camera’s goed en veilig worden opgeslagen.

3G/4G camera

De camera’s bestaat uit een 3G of 4G video server waar een simkaart in geplaatst dient te worden. Het is mogelijk om de beelden op te slaan op een SD kaart. Tevens kunt u vanaf elke locatie ter wereld meekijken met de beelden, door via uw telefoon of tablet in te bellen en live beelden te bekijken. Het voordeel van dit soort camera’s is dat er nauwelijks kabels aan te pas komen.

IP camera

Dit type camera integreert u in uw (draadloze) netwerk. De beelden die onze IP-camera’s registreren, worden via een beveiligde internetverbinding verstuurd.

Infrarood camera

Een infraroodcamera is een camera die beelden waarneemt welke het menselijk oog niet kan zien. Infrarood verlichting is dan ook ideaal wanneer er sprake is van slechte omgevingsverlichting. De infrarood leds schakelen automatisch in wanneer de beveiligingscamera te weinig licht heeft voor een goed beeld.

Uw bedrijf laten scannen op veiligheid?

Laat u adviseren

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera en stellen samen met u een complete camerabewaking oplossing op. Vakkundige gecertificeerde en erkende ingenieurs plaatsen de benodigde camerasystemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw bewakingscamera’s voor een lange levensduur.

Advies ontvangen over een passend systeem?

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?