Camerasystemen

U wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewaking systeem heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken. Dankzij steeds slimmere software kunt u camerasystemen steeds breder inzetten. Hieronder vertellen we u er graag meer over.

Aantoonbaar resultaat

Diefstal, vandalisme en overvallen, dat wilt u toch voorkomen? Camerasystemen zijn een aantoonbaar (preventief)middel tegen deze incidenten. Camerasystemen worden ook steeds slimmer, waardoor steeds meer toepassingen mogelijk zijn.

Met camerabewaking van IP Groep kunt u daarnaast:

  • altijd en overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen;
  • opnemen en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis;
  • Bezoekers tellen.

De mogelijkheden van camerabewaking bij IP Groep zijn bijna eindeloos! 

Meer informatie over camerasystemen?

Advies op maat

Weet u welk camerasysteem geschikt is voor uw situatie en voldoet aan uw eisen? Bij IP Groep helpen we u graag de keuze te maken uit de verschillende bewakingscamera’s. Samen stellen we een complete camerabewakingsoplossing samen. Onze vakkundige, gecertificeerde en erkende installateurs plaatsen de camerasystemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw bewakingscamera’s voor een lange levensduur.

Eens praten over een oplossing voor uw beveiligingsvraag?

Welke beveiligingscamera’s zijn er?

CCTV-camera’s
CCTV-camera’s bevinden zich in een gesloten circuit. Dit betekent dat de beelden die deze camera’s opnemen niet door andere systemen of personen kunnen worden bekeken dan de systemen die aangesloten zijn op het gesloten circuit. Het Openbaar Ministerie en de politie kunnen van belang hebben bij de beelden die zijn opgenomen door bewakingscamera’s. Daarom is het belangrijk dat de beelden van de camera’s goed en veilig worden opgeslagen.

3G/4G camera
Deze camera’s bestaan uit een 3G of 4G videoserver waar een simkaart in geplaatst wordt. Het is mogelijk om de beelden op te slaan op een SD-kaart. Tevens kunt u vanaf elke locatie ter wereld meekijken, door via uw telefoon of tablet in te bellen. Het voordeel van dit soort camera’s is dat er nauwelijks kabels aan te pas komen.

IP camera
Dit type camera integreert u in uw (draadloze) netwerk. De beelden die de IP-camera’s registreren, worden via een beveiligde internetverbinding verstuurd.

Infrarood camera
Een infraroodcamera is een camera die door middel van infraroodverlichting beelden waarneemt die het menselijk oog niet ziet. Infraroodcamera’s zijn dan ook ideaal wanneer er sprake is van slechte omgevingsverlichting. De infraroo-leds schakelen automatisch in als de beveiligingscamera te weinig licht heeft voor een goed beeld.

Weten welke camera in uw situatie het beste is?

Benieuwd welke oplossingen wij u kunnen bieden?