Gebouwbeheer

Een aanspreekpunt voor alle elektrotechniek in uw pand, met een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. Dat is wel zo efficiënt. Lees hieronder meer over hoe we bij IP Groep voor u het gebouwbeheer kunnen verzorgen.

Waarom kiezen voor gebouwbeheer?

Gebouwbeheer door IP Groep betekent installatie, onderhoud en beheer van al uw elektrotechnische installaties. Systemen worden complexer en staan steeds vaker met elkaar in verbinding. Daarom is het wel zo handig als u voor alle systemen, in al uw gebouwen één aanspreekpunt heeft.

Dat aanspreekpunt, dat is IP Groep. Als u kiest voor gebouwbeheer zijn service en onderhoud van al uw elektrotechnische installaties in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw installaties in topconditie zijn zodat u zich op uw bedrijfsvoering kunt blijven richten.

Dankzij een op maat gemaakt onderhoudscontract weet u zeker dat onderhoud op tijd plaatsvindt en de kwaliteit van uw installaties gewaarborgd blijft.

Goed gebouwbeheer bespaart kosten

Goed gebouwbeheer bespaart kosten. Het uitbesteden van uw gebouwbeheer aan IP Groep is efficiënt en zorgt ervoor dat de techniek in uw gebouw optimaal presteert.

Daarnaast is een onverhoopte storing snel verholpen en geven we advies over bijvoorbeeld energieverbruik en technische exploitatie. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak vindt u bij IP Groep altijd een passende oplossing voor het beheer van uw installaties.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Wat is gebouwbeheer?

Een gebouwbeheersysteem (GBS) wordt gebruikt om alle binnen het gebouw aanwezige installaties met name de elektrische en werktuigbouwkundige installaties, centraal aan te kunnen sturen, te bedienen en te laten samenwerken. Het voordeel hiervan is centrale aansturing en aflezing van data voor de centrale installaties. Denk aan het aflezen van informatie (temperatuur, in dienst zijnde installaties) en het tijdelijk in/uitschakelen van installaties. Enkele voorbeelden van installaties die deel uit maken van een gebouwbeheersysteem zijn: registratiesystemen, klimaatinstallaties en ontruimingsinstallaties.

Meer informatie over gebouwbeheer?