Stroomvoorzieningen

U moet er toch niet aan denken dat de elektriciteit in uw bedrijf uitvalt. Alles is tenslotte afhankelijk van een betrouwbare stroomvoorziening: uw bedrijfsprocessen, maar ook de veiligheid en het comfort. Daarnaast kan een juist aangelegde stroomvoorziening flink besparen op de jaarlijkse kosten. Lees hieronder meer.

Betrouwbare elektriciteit

Uw bedrijfsvoering kan niet zonder elektriciteit. Een goed geïnstalleerde, betrouwbare stroomvoorziening vanaf het openbare net is daarom onmisbaar. Bij IP Groep kunt u terecht voor advies over en installatie van al uw stroomvoorzieningen. Van krachtstroominstallaties en zwakstroominstallaties tot noodstroomvoorzieningen.

Krachtstroominstallatie
De krachtstroominstallatie binnen uw bedrijf vormt het hart van de elektronische installatie. Bijna 95% van de krachtstroomkabels zijn weggewerkt achter muren en onder vloeren. Het is daarom van belang om vooraf duurzame en veilige kabelberekeningen te maken.

Noodstroomvoorziening
Stroomuitval is helaas niet te voorkomen. De gevolgen voor uw bedrijf kunnen gigantisch zijn. Sommige bedrijfsprocessen mogen tenslotte niet onderbroken worden. Goede noodstroomvoorziening is dan essentieel.

Zwakstroominstallatie
De techniek achter de zwakstroominstallaties is een belangrijk onderdeel van de moderne elektrotechnische industrie. Het zijn installaties die werken op een lage spanning. Er zijn talloze toepassingen mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over de energie die u kunt besparen door een centrale besturing voor de verlichting in uw bedrijfspand te installeren? Wij wel!

Energiebesparing

Energiebesparende mogelijkheden zijn eindeloos. Bij IP Groep adviseren we u graag. We denken met u mee en voor u door. Wist u bijvoorbeeld dat u met slimme lampen ook op de kosten van uw koeling kunt besparen?

Meer informatie over stroomvoorzieningen?