Stroomvoorzieningen

Alles is afhankelijk van een betrouwbare stroomvoorziening: de bedrijfsprocessen, veiligheid en comfort.

Betrouwbare elektriciteit

Tegenwoordig draait alles om elektriciteit. Alle werkzaamheden binnen uw bedrijf vallen weg draaien op elektriciteit. Wij leggen de stroomvoorziening aan vanaf het openbare net. Het varieert van krachtstroominstallaties en zwakstroominstallaties tot noodstroomvoorzieningen.

Krachtstroominstallatie

De krachtstroominstallatie binnen uw bedrijf vormt het hart van een elektronische installatie. Bijna 95% van de krachtstroomkabels zijn weggewerkt achter muren en onder vloeren. Het is daarom van belang om van tevoren duurzame en veilige kabelberekeningen te maken.

Noodstroomvoorziening

Heeft u al nagedacht over wat er in/met uw bedrijf gebeurd als de stroom uitvalt? Helaas gebeurt het regelmatig dat de stroom uitvalt. Daar is weinig invloed op uit te oefenen. Het kan wel funest zijn voor uw bedrijf. Sommige bedrijfsprocessen mogen niet onderbroken worden.

Ze zijn onmisbaar in elk bedrijf: noodstroomvoorzieningen. Een noodstroomvoorziening kan u veel bieden in geval van nood. Het is belangrijk om daar vooraf over na te denken, zodat u ook in gevallen van nood stroom heeft. Een noodstroomvoorziening is ook belangrijk voor de bescherming van netwerken en apparaten.

Zwakstroominstallatie

De techniek achter de zwakstroominstallaties is momenteel een belangrijk onderdeel van de moderne elektrotechnische industrie. Het zijn installaties die werken op een lage spanning. Er zijn talloze toepassingen mogelijk.

Heeft u er bijvoorbeeld al over nagedacht dat u veel energie kunt besparen door een centrale besturing voor de verlichting in uw bedrijfspand te installeren? Deze kan inspelen op het zonlicht van buiten. Hoe meer zonlicht er van buiten naar binnen komt, hoe minder verlichting er binnen nodig is.

Meer informatie over stroomvoorzieningen?