Verlichting

De verlichting in uw gebouw kan van invloed zijn op de productiviteit van uw medewerkers. Bij IP Groep helpen we u daarom graag met een goed uitgedacht lichtplan. Zo kunt u prestaties, welzijn, productiviteit, veiligheid én sfeer verhogen. Onze ontwerpers en monteurs zorgen ervoor dat elke ruimte zo effectief mogelijk wordt uitgelicht. En omdat er daarbij geen onnodige energie verbruikt wordt, bespaart dat ook nog in de kosten.

Voor elke situatie een passende oplossing

Een kantoorruimte vraagt om andere verlichting dan een vergaderzaal, een schoollokaal of een ziekenhuiszaal. De eisen aan de verlichting kunnen zelfs per ruimte binnen uw gebouw verschillen.  

Onze ontwerpers en monteurs helpen u graag om de prestaties, het welzijn, de productiviteit, de veiligheid en de sfeer in uw gebouw te verbeteren. En dankzij onze multidisciplinaire aanpak integreren we de verlichting moeiteloos in uw bestaande systemen.

Dus, wilt u een compleet verplichtingsplan laten opstellen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij een renovatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van LED-verlichting en energiebesparing in uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Meer informatie over verlichting?